Sunny Day

Idag är en sådan dag som det känns skönt att va här. Mötte upp Lotta för frukost på Star Bucks med goda bagels och spenat/ägg Wraps och Te på det. Efteråt begav vi oss hem till henne, la oss ute vid poolen och solade och åt vattenmelon. Sen planerade vi våra liv här lite grann. Helt klart underbar förmiddag.


Bring Joy

Lite snabb uppdatering, Vegas blir framskjutet till någon annan helg. Blir säkert roligare när alla andra kan vara med också, men lite bitter tänker jag vara ändå. Ont i halsen har jag också, sen fick jag inte en vidare trevligt överraskning när Lotta och jag tränade idag, men sånt är livet.
I måndags hängde jag med Jen, skönt att ha dig här gullet.
Onsdag= sushikväll om någon missat det haha.
Torsdag jobbar jag nog kväll, och sedan är det helg helt plötsligt. Och inget inplanerat. Detta får jag styra upp.
Nu är jag sjukt trött och ska sova som en klubbad säl.
Saknar mitt hjärta. Och min pälsmössa.


Naturally

Ännu en helg har passerat här på andra sidan atlanten, och vilken fin helg det var. På fredagen firade vi frida på Cheescake factory. Personalen firade henne också med sång och kaka.



Sedan blev det lördag och vi bestämmde oss för picknick vid Sunset Cliffs, så dit begav vi oss med vin och sushi. Underbart väder och underbart sällskap.





Efter vår lilla förfest så begav vi oss till Fashionvalley och sminkade oss, spännande!! Sedan vidare till killarna i El Cajon. Då körde vi igång med festandet och sedan blev det utgång på Bar west. Tackar för en nice kväll.



Love girls.

Sedan blev det söndag, vi begav oss till IHOP och åt frulle, sedan vidare till Del Mar för ett au pair möte, som än en gång blev en flopp. Surt att lägga tid på att åka till ett möte, och bara skriva under ett papper och hänga där. Då gör jag hellre något kul ihop med gruppe.

Sedan begav vi oss till Frida för chokladtårta och vilade lite framför tv:n. När kvällen smög sig på begav vi oss ner till Sea world och tittade på shamurockshow och avslutade en underbar helg med fyrverkerier.



Nästa anhalt Vegas och sedan San Fran. Awesome!!

Over n Out

Måndag, jaha då var det snart fredag.

Helgen var riktigt trevlig och lugn.
Lördagen hängde jobbade jag kväll, och jennifer kom över och hänge. Tanken vara att hon skulle följa med till frida sen, men hon var för jetlagd. Så Lotta och jag begav oss till Frida,Julia och Lára. Mysig kväll med hemsk film och någon timmar sömn.



Dagen efter körde jag Lotta till tåget, och begav mig hemåt. Söndagen spenderades med jennifer på stranden och shopping, sen tacos hos Frida.Sen blev det måndag, och jag och A hängde i parken. Inte ont anande låg vi under filten, blev vi bestulna på våra fiskar. Ekorren tog dem, plus var nere i min väska och rotade.
Nu Frozen yoghurt med Jen.





Later

stack ponuia, villa het ke lö (isländska )




Söta och roliga, det ni!
Mys hos Frida


Oh He's got it all

Yep, har ännu en gång konstaterat att jag inte är i Sverige. Påfåglar som invaderar trädgården. A och jag höll väll på att kolla på dem hela eftermiddagen. Sen käkade jag hemma med familjen, grillade burgare GOTT!
Säger bara en sak, KICK-ASS, vilken film. Helt klart min favorit just nu!!! Så bra, sa den!
Idag har jag gaddat om mig, fy satan va ont det gjorde. Men men, jag e ju tuff och fucking crazy enligt dem i studion. Lotta fick trösta mig med lite frozen yoghurt.
Jobb ikväll, Jennifer kommer över och sen far vi vidare till Frida för övernattning. Imorgon ska jag köra Lotta till tåget, hon far tillbaks till LA. ( oh no, vem ska jag nu leka med )
Hennes vän hanna skulle åkt hem i onsdags, men pga vulkanutbrottet på Island är hon fast här en vecka till. Både lite bittert och skönt kanske.
Men vad händer mer imorgon, det är frågan.

Over n Out, eller som A säger, smell my booty.





Love

Min semester var så himla bra så här kommer lite dag för dag;


26/3 Rullskridskor och Mat med Ellen och Simon



PB med Au Pairtjejerna och Tobben



Balboa Park



NHL Anaheim ducks VS Dallas Stars 3-1



Carlsbads outlets,Solnedgång vid Carlsbad state beach och början på ett glassberoende.



The Last song, äääääääääääääääääääälskling



Shopping och bus love



Tobben va med under veckan och blev snabbt en favorit, påskpyssel och mys.



Surfs up dude, plus att jag blev attackerad av chipmunks.



Las americas,Coronado,San Diego på en röd dag, självaste pingstsöndagen.



LA BABY!



Turistade runt i Hollywood, Beverly Hill och Santa Monica. Sen avslutade vi kvällen med polissamtal.



Sea World,Fashion Valley, Cheescake Factory, Skitdålig bio. P.s tobbe e söt och bär jämt min ladybag.



Vi kan väll lägga till att vi solade nästan varje dag,La Jollas sälar, mysmat, shamu rock show på Sea world.



Poolen på dagarna, kvälldopp, Moonlight Beach , shopping.

Love


Heart-Shaped Box

Sushi med fina tjejerna Julia Lotta och Frida. Det va nog den mest sorliga sushi för det här året. Alla hade rätt mycket att tänka på, men det är skönt att jag ändå kan vara mig själv med dem och inte hålla uppe någon "gladfasad". Puss


Iris

Vilken underbar början på dagen.
På A:s preeschool finns ett piano, som jag numera har tillgång när som hellst! Älskar hans fröknar, de är alltid så mysiga och snälla. Miss Jeany tyckte jag skulle spela för barnen, vilket jag lär göra. Tips på några bra barnlåtar?
Jag hade inte med några noter i morse så det fick bli lite av sånna låtar jag kan plinka fram från huvudet.
De sitter fortfarande i fingrarna och i huvudet, sångrösten är väll en annan sak. Märks att man tappat mycket av det när man inte håller igång och tränar det. Nu ska det banne mig bli ändring på det här!
I söndags hängde jag med Ida, sweet girl, vi käkade lite och gick på bio, mys. Det blev Date Night, bra film faktiskt.
Måndag= tränade jag ( Tobbe jag håller koll på dig!!!!!!!!!!!!! )
Tisdag= Ska hänga med Lotta, ÄNTLIGEN, och hennes kompis från kiruna. Ska bli spännande att höra om alla deras upptåg, speciellt Vegas. Goo goo goo dancers!
Onsdag= fylla i tatueringen, aj aj, sen får vi väll se om Lotta tar mod till sig och gör ännu en haha. Sushi med Julia och Frida sen också, awesome!
Resten av veckan får vi se vad som sker, på fredag anländer jennifer för alla er som missat det! Lördag kväll jobbar jag, om jag inte byter till söndag. Annars så är det mys hos Frida, sånt gillar jag!
Ellen smsade om en heaven and hell fest på fredag, kan bli spännande det också!
Nu ska jag susa vidare här i mitt lyckorus. Puss till alla fina.

Over n Out





Everybody needs a song

Känns svårt att sammanfatta dessa veckor. De har varit så otroligt bra. Kan inte riktigt beskriva hur lycklig jag blev när jag såg honom på flygplatsen. Eller när jag fick krama honom. Vi har gjort så himla mycket kul, det ligger två album upplagda på FB.
Att säga hejdå en andra gång kändes så fruktansvärt jobbigt, men vi fixar det ihop hjärtat.
Ett stort tack till mina söta kompisar här som har tagit hand om mig så fint, ni är bäst!
Nu har jag saker att se fram emot, älskade Jennifer kommer om bara några dagar. Det här är helt sjukt!!! Förresten, Jenn, du är redan adopterad av alla kompisar här haha!
Mamma och Pappa kommer nån gång i Juni.
Sen kommer kanske Tobbe en gång till under året.
Jag trivs verkligen så himla bra här, så himla underbara människor jag har lärt känna, vilken underbar hostfamilj jag har, och så mycket jag fått sett och upplevt på så kort tid. Jag är verkligen glad att jag tog den här chansen.

Kärlek till er jag älskar


Kära medborgare

Ni som undrar om jag lever, så är svaret JA! Jag är lite kär och lite töntig hih.
Vi har det mys och hittar på massa saker.
LA,Universal studios,NHL-match, Sea world, surf bad och sol. Så snart drar jag igång min blogg igen när mitt hjärta åker hem.
Hoppas alla mår bra hemma PUSSSSSSS

Later Sk8r


RSS 2.0