I'm on a mission from God

Idag fick jag ett litet hemlängtarsting i hjärtat. Jag öpnnar min mail, och vad ser jag? The Hives kommer till Hultsfredsfestivalen, och jag kommer missa den. Dock såg jag ju The hives 08, men favoriter i repris är aldrig fel.
Sen började jag tänka på sommaren i Oskarshamn, den är ju ändå rätt trevlig. Med mina vänner och min tobbe och resor med min lilla familj. Inget Dragsö i sommar. Inget Höllviken i sommar. Ingen festival.  Men man kan ju inte få allt, så jag är inte bitter. Bara lite ledsen i hjärtat ikväll.



Rubriken förstår nog bara min lilla mamma

over n out



Walk this way

http://www.youtube.com/watch?v=2BVJfMIlSO0&feature=player_embedded 

Titta och lär. Oscar kan, alla kan!

Eggy



Soft dag än så länge. Lotta och jag var lediga på dagen, så vi begav oss på äventyr. Sen låg jag vid poolen ett par timmar, inte illa alls.
Nu blir det munkar med A, som var så duktig med svenskan idag!

Förresten, stort grattis til kacke och jennifer, nu får ni hålla er inne. Får ta tag i mitt körkort här med nu.

Breathe

Jag håller tummarna för er här på andra sidan världen.



Älskade vän

Denna Eländiga Söndag

Vårat LCC möte var totalt bortkastat med tid. Tack gode gud för Julia och Frida som dök upp så fint där! Julia med den coola bilen med reg skylten Swed speed, och över och under står det svenska muskler.
Verkligen skit onyttig mat för min del idag
Donut
Bagel
Froozen Yoghurt
Bilar

Kommer väll rulla hem när jag ska tillbaks till Sverige. Fast jag och Lotta jobbar på det, eller hon jobbar mest på killarna i gymet. Vi har kommit på att vi inte gillar folk som gnäller. Snåla ska de inte va heller.

Kan väll berätta att min LCC heter Buu Hu också. De ni.

Flowers

Nu ligger en fin liten klänning på min säng, och fina små armband också. Så nu står jag i valet eller kvalet, vad ska jag göra ikväll? ÅH beslutsångest!

Fin dag med Katarina,Lotta,Frida och Julia( stackars sjuka Julia ). Hon försöker utpressa mig. ÅH Beslutångest!!! Tårta är ju rätt underbart faktiskt, fest också.

Beslutsångest gånger 100

Nu ska jag vältra mig lite mer i min beslutsångest, det blir bra.Nämnde jag det?
Hej då


Hollywood Hills

Äntligen fredag, fast det har varit en lugn vecka. Har mest lekt på lekplatser och varit i biblioteket. Ikväll blir det bio nere i Fashion Valley med Lotta, Julia och Frida. Blir sushi innan också, I like!
Lördag, då är fest inplanerad, för nån pilot som fyller år och en välkommsfest, ska bli kuuul! Fast jag ska upp tidigt och gå på en vandring med CC, eftersom vi har ett sådant där månadsmöte. Känns rätt surt, eftersom Bill&Chris skulle vara i San Diego då. Men jag ska till dem i sommar, så det löste sig lite bra ändå. Tycker så synd om Ellen som ligger sjuk och eländig hemma hos sig, jag ringde och väckte flickebarnet förut. Men känner hon sig levande imorgon så är det glass och lite skvaller som gäller.
Förresten är jag jättejättejätteglad, Tobbe bokade biljetten igår. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!
Denna vecka har jag varit lite småsjuk precis som alla andra här, så när jag kände mig som mest sliten, efter yogan i onsdags ville jag bara lägga mig i sängen och gråta. Men vad låg på min säng då? Jo ett paket från min älskade farmor och farfar. Så jag låg och läste boken halva kvällen och drack te. Så nu är jag rätt frisk faktiskt.
Något som är nice med flygplatsen här i Carlsbad, är att det ligger ett Star Bucks precis brevid. Så där brukar A och jag sitta när det är fint väder och kolla flygplanen, han med vanilla milk och jag med världens godaste te.




Valentine's day x2

Idag var det riktigt riktigt varmt! A och jag svettades,i våra shorts och linnen, som idioter på lekplatsen så vi fick snällt åka hem igen. Men det var en mysig lugn dag.
Det blev kväll och det blev dags för bio, Valentine's day. Bra film faktiskt, helt klart en lättkollad och skön måndagsfilm. Lotta och jag begav oss iväg i natten sen, och nu har vi hittat det ulitmata star buckset som faktiskt är öppet till sent! Så där finns vi.
Helgens planer verkar gå i stöpet, men det ska nog fixa sig på något sätt.

Over n Out


Happy Valentine's Day

Detta har varit världens längsta och kortaste helg. Lördagen kändes vara hur lång som helst. Började dagen med att sola lite vid poolen, sen åkte jag och Lotta och shoppade lite både på Outletsen och ett annats ställe nere i Carlsbads Villige. Har förresten lyckat få upp dragkedjan på båda skorna nu, matolja rekomenderas med motta!!!!!!
Efter det blev det impuls fest med Julia och Frida och pilotkillarna. Verkligen skitkul kväll, slutade med att vi gick till Bar West. Hur mycket folk som helst där!!
Lotta och jag höll tydligen handen inatt när vi sov haha.
Idag är det förresten min och Tobbes dag,hjärtat.
Sega och dana på söndagen gick vi och åt pannkakor till frukost,MMMMMMMMM, sen gick vi och strosade vid havet och hade trevligt. Ser ut som något liknande nästa helg, I like. Idag ska jag jobba lite, det är ju alla hjärtans dag, så hostföräldrarna ska på date i detta underbara vädret. Verkligen haft jättefint väder hela helgen, och jag har som vanligt brännt mig över ögonlocken, där jag alltid lyckas bli bränd. Ikväll ska jag och Lotta försöka gå på bio, beror på när jag blir ledig.



Här har de små söta valpar i fönster som man kan få titta på



Oscar gick hem i högklackat, "Det är såhär de går på Victoria Secrets Fashinshow". HAHA vilken syn









Älskar havet och stranden


"Det är som om ryggraden vibrerar"

Lotta+"lösgodis"+Film = Jättefin och helmysig fredagskväll. Mer vill jag väll inte säga. Jag gillar henne!! Plus att vi ska shoppa imorgon ih!
Tränade också, och åt ännu en gång världens godaste kvällsmat. Potatisgratäng,stek,vitlöksbröd!!

Over n Out


"Man behöver ventilera sig lite"

Lotta och jag träffades efter jobbet, hon kom och hämtade mig i ett monster...Det är en bil som ser ut som en jättelastbil.. med andra ord världens största monster. Jag ska inte klaga på att parkera, hon måste ha problem med att parkera den! Vi begav oss iaf till Star Bucks och hade mys. farligt med dessa alla goda saker. Jag gillar henne, hon är en sån sweetheart! I helgen ska vi bränna lite pengar och shoppa, IH! Imorgon är torsdag=svenska skola och halv dag, och träffa Julia. Det ser jag fram emot. Well vad finns det mer att berätta? Jag kommer inte att kunna prata med Tobbe fören på söndag( hans måndag natt ) så alla som läser denna lilla blogg kan ju tycka synd om mig eller tycka jag e silly, välj själv. Hm något mer? Åt världens godaste kvällmat idag också, verkligen skitgod! Kyckling, klyftpotatis,sallad, sweetchillie sås och nått mer.Inte så intressant, men nu vet alla det.
Idag ringde de från gymmet jag börjat på också och undrade var jag höll hus? Lurigt gym,en tränare som bjuder ut en och en annan som ringer?
Nu fyller jag på min Ipod igen, undrar om den överlevde vattenflaska incidenten?



God Natt alla mina kära.

Over n Out


Frozen Yoghurt

Ellen vilken tjej. Henne gillar jag. Hon hade med semla till mig och henne när vi träffades! Det är ju nämligen fetttisdagen idag, vilket jag inte alls hade koll på.
Skönt att ha henne här, nån man kan småskvallra med och bara snacka på. Förresten, frozen yoghurt är skitgott här, plus att dom har sånna där svenska lösgodismaskar att dekorera med och allt möjligt annat grejs!
Idag har jag varit och tränat på LA fitness, skrev upp mig igår. Det är ett riktigt bra gym och massa roliga workout grupper. Inte särskilt dyrt heller. Imorgon ska jag jobba länge, sen ska jag iväg och träffa Lotta och ska kolla om Ilona vill med också. På torsdag ska jag och ellen ( om vi får det att gå ihop med tiden ) fixa våra naglar. Hm mycket mer har jag inte inplanerat för denna vecka än så länge. Bio fredag kanske?

Over n Out



Lagom ostabila, tror vi försökte att bugga

AirZone



Söta bilder på mina systrar aight!

Ikväll ska jag käka frozen yoghurt med Ellen, simon, mette i Del Mar. Kollade om Lotta ville hänga med också, får se om hon är ledig.Förresten här kan man köpa the på burk ( det kan man inte på La scala ). Sweet!


Universal Studios Hollywood







Mer bilder kommer när jag orkar


Dear John

Dude why did u wear makeup? Varför hade resten av tjejgänget på sig smink? Filmen var så sorlig, jag tjöt efter 10 minuter. Försökte hålla tyst och snyfta ljudlöst för jag trodde att ingen annan grät. HAH Fel! När filmen var slut var alla rödgråtna och hade smink lite här och var. Efter bion (förresten, sen filmen, så HIMLA bra!! ) gick vi till ett kafé och hängde lite, de brukar visst ha live musik där. Myskväll. Imorgon jobbar jag, lite surt. Ellen ville dra till IKEA och handla svensk mat haha, och sen var hon bjuden på collage fest och undrade om jag ville med. Men det kommer fler gånger. Nu ska jag sova.

Over n out




Spitfire

A är en fin kille, han gillar mitt smink och mina diadem. Så det höll vi på med idag mest. Var i en park och lekte lite, blev väll nedsmittade av alla femtioelva småbarn som nös och hostade där. Men jag är glad ändå.
Sen kom kvällen och det blev umgänge med Lotta och Ilona, väldigt trevligt. Tycker det är synd att Ilona ska göra en re-match, men funkar inte familjen så gör den inte.  Så på söndag åker vi till LA, det ska bli skitkul!! Lotta ska dit redan fredag, hon har en vän där som pluggar, coolt!



Lyckliga över att vi såg en snygg kille på hela kvällen..



Americas next top model.

Vilken morgon

Vaknar av en jordbävning, jag fattar inget och ligger kvar i sängen och tror att jag fortfarande drömmer. Rätt läskigt faktiskt, hela sängen skakade och dörrarna slog mot varandra.
Förresten jag drömmer fortfarande om Zombies här, VARFÖR???? Betyder det något? Carro, du jagade mig inatt och försökte tvinga på mig en möglig hamburgare? Hm

Over n Out

Sunday

Valsafari stod på schemat. Klockan 11am plockade Lotta ( en svensk tjej från Kiruna ) upp mig och jag träffade även Ilona ( från Israel ). Verkligen trevliga tjejer! Vi åkte vidare till Down Town San Diego och mötte upp resten av gänget. Det var en au pair grupp från någon annan förening, iaf Ellen och Manni var där, sen en fransk tjej Julie.
Ut på havet och träffade deras Lcc, som var rätt skön. Och btw, idag var jag i Mexico, såg över till Tiujana. Och tack vare att det var så fint väder, såg man hela vägen ner till Hawaii (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Vi såg 8 valar och lite annat haha, sen började vi tröttna. Så vi kände oss rätt klara när vi kom iland igen. Så vi åkte vidare till Horton Plaza, ett shoppingställe. Vi käkade lite och jag köpte lite fint från Victoria Secret's. I like!

Hamnen i San Diego

Gråval









RSS 2.0