Idag är ingen vanlig dag, för det är Lottas födelsedag hurra hurra hurra

Lottas b-day, skola, tårta, utelåst i garaget.
PUSS


My Blue Paradise





40 grader hej hej.
Än en gång, om jag fick gå naken hade jag gjort det. I detta underliga land borde man komma undan med det, så vem vet?

Hello Good morning

Tänkte ta helgen i lite mer än bara bilder.
Så helgen kom och gick lika fort och långsamt som vanligt.
Fredagen spenderades på TGI fridays, bra ställe! Fick dock rätt mycket ketchup över min fina vita skjorta, ledsen min!
Lördagen, då låg vi vid stranden hela dagen. Det var sjukt varmt och varmare skulle det bli. Vågorna var lika höga som höghus och man slängdes hit och dit på våra boogieboards. Kvällen kom och vi käkade middag hemma hos min familj med gäster.
Söndagen, då stekte vi på stranden igen. Men idag var vågorna så stora så man knappt kunde gå i. Så vi åkte till carlsbad lagun och hyrde trampbåt istället och stekte omkring. Sedan efter lite oflyt med med parkingtickets så begav jag och lotta oss mot en indisk restaurang. Ni vet väl alla att vi älskar indiskt. Sedan for vi till westfield plaza i escondido, som var stängt. Men vi hängde inte läpp för det, utan drog till Target istället. Där hittade jag ÄNTLIGEN en ny fin bikini. Lyckan var fulländad.

Nu är det måndag och det är så sjukt jäkla varmt. Jag gjorde ett försök att springa förut men gav upp efter en halvtimme. Närmar sig upp mot 40 grader, nice! Nu ska jag steka vid poolen ett par h innan jag ska hämta mina små barn! Puss och kärlek till er hemma



Jag lovar, det var gott även om det ser ut som kattmat.

I'm not your toy





Fina underbara söndag! Som avslutades med skitfilmen smala sussie.

Later

Hot Tottie

Vardagsuppdatering;
Har idag införskaffat en ny hårborste, för min andra försvann spårlöst i söndags. Och de som känner mig, vet att under mina små sammanbrott brukar det hjälpa att borsta håret. Så för allas säkerhet köpte jag en ny, en lila.
Sedan var jag ute och sprang.
Efter svettades jag sönder min telefon typ, snackade med mina flickebarn här, de är så bra. Kom fram till att det är en sjukt liten värld, där alla känner alla. Utom jag, som inte känner någon haha.
Nu ska jag hämta alex, seden tezziiiie, sen måla tallkottar, och sedan fara till gympan.
Ikväll blir det häng med Jennifer och sara.

Over n Out


Two cool birds

Dessa puddingar har fyllt 20 år, stort grattis till er och en stor kram! Nu är det bara jag och Freddan Bystlund som fortfarande är tonåringar.





Sunday bloody sunday

Verkligen ett passande ord på dagen. I två meningar;
1, det var en dödolycka här i Carlsbad. Cyklist överkörd
2, Jag har FET söndagsångest, fast jag hade en jättefin dag med mina söt Lotta och Julia. TACK!





In Love

Det är det jag är, i att turista! Jag älskar att turista! Så efter ett par timmar vid Lottas pool begav vi oss först till Panera and bread, för att sedan bege oss ner mot SD. Lilla italien och bögområdet svängde vi förbi, för att avsluta med en liten promenad runt hamnen.
Efter åkte 3 sjukt trötta au pairer tillbaks mot Carlsbad, intog "teestället", som för en gångs skull inte var stängt, och gick sedan på bion Easy A. Rolig film, riktigt bra.
För att varna människor som ska dricka te på "teestället", välj inte rose hips utan att luka på den först, den ser ut som torkat kött och luktar liknande.




Avskedsfester på gång







This is how u do things in El cajon!

Star wars




Roliga tackkort de har här i staterna! Jag skrattar lite varje gång jag kollar på det!
Förresten var Julia och jag på pedikyr i söndags, himla trevligt söndagsgöra.
Jag hann med ett kalas också, maya fyllde 4 år.

Vattenfall, eller?








Såhär underbart hade vi det idag! Efter en timmes vandring i nedförsbacke i riktigt varmt väder, satt en svalkande dopp i lagunen fint. Lite synd på att vattenfallet nästan torkat ut, men bor man i öknen så gör man! Sjukt jobbig hemvandring, en timme i BRANT uppförsbacke. Lite svimmingsattacker fick vara med också, men himla bra lördag ville jag bara säga!

Later

Another again

Lite vardagsuppdatering känner jag för.
Jag har mindre än 16 veckor kvar som au pair, vart tog året vägen? Hur gick 36 veckor så fort?
Dagarna rullar på, och vi har massor av roligt inplanerat framöver. Vattenfalls hike, LA med söndagsmarknad och Venicie beach, Maroon 5, Halloween och massa annat. En match ska också stå på schemat tydligen.

Igår på Alex fotbolls träning satt jag och pratade med en mammaLotta, hennes barn spelade också fotboll och går på svenska skolan. Hon berättade lite om sitt liv, helt galet, Au pair åt höger och vänstar, knarklangar familj, stulna bilar, au pair i Italien, lifta genom europa , plugga i schweiz och massa annat. Jag blir så pepp av sådana människor, jag vill också göra massa saker. Möjligheterna är oändliga.



- Hoppas du får en bättre dag imorgon smulan.

My heart stops, when you look at me.

Hur ska man förklara helgen? Rätt galen om jag ska vara ärlig.
Las Vegas, IS SICK! Som tessie hade sagt.
Fredag kväll; vi anländer runt halv två på natten, och det blir utgång runt tre. Det var ett rätt slitet gäng som vaknade på lördagen.


Lördag; Poolen hela dagen i 40 grader, vandrade en evighet för att hitta dricka, dans med 70 plusar, Blue man group. Rätt galet





Söndag; poolen, Sjukt god buffé, piratshow, vattenshow, New york New york.





Måndag; Joshua National Tree park




Tack så himla mycket för en sån himla bra helg tjejer!

Nästa helg väntar vattenfalls hike och andra äventyr.

Playdate på Moonlight beach

Ett gäng på 4 au pairer och ganska många barn, närmare 7 stycken höll till på stranden idag! Lek och bad, väldigt bra jobbdag.
Ikväll ska ett gäng tjejer ut och äta på Notre, mexmat, och imorgon, då jävlar, då är det LAS VEGAS som gäller! VIIIIIIIIIVAAAAAAAAAAA LAAAAAAAAAASVEGAS! Show, stek vid poolen och det självklara, fest!
Hoppas alla får en jättefin helg, jag saknar er mina fina i Sverige och älskling, jag lovar att vara försiktig. Lite iallafall.

Ses på måndag kväll bloggen!



Alex och Julias ena värdbarn, Ethen, sötbollar!

Burning

John mayer, jag tackar och bockar, så himla sjukt bra. Vill du bli min man?
Owl city som förband och John avslutade kvällen med Slow dancing in a burning room och jag grät som ett barn!




RSS 2.0