Kärlek till min familj i Sverige.

Lillasyster klarade körkortet, grattis!! Och mamma och pappa har 25årig bröllopsdag, GRATTIS!
Skypade med dem förut, aningen spralliga haha. Kan det varit att de bara var extra glada att prata med mig eller vad det skumpan? Man kan ju undra haha.




Bilder från Spanien för fem år sen,då de firade sin 20åriga bröllopsdag.

Talkling to the moon

Massage, pedikyr, mat på pat and oscar's, ner till fashionvalley för cheescake och solnedgång i Oceanbeach.
Ibland har vi det sjukt bra.


The other side

Nu sitter jag här, lite halvsjuk och halvfull.
Dagen började med ett fint samtal med min älskade emma, mi lady!
Efter det kom lottis och hämtade mig och hon gjorde sin efterlängtade blowout, och OJ va fint det blev.
For hem till henne en sväng för att fixa sig, och där efter begav vi oss till IKEA för räkmacka, choklad och negerbollar. Vi hade ju faktiskt inte ännu gett upp hoppet på våra små negerbollar, så nu är vi lyckliga.
Sedan for vi downtown, strövade omkring i gaslamp quater. Där gjorde jag världens fynd, ett par urban outfitters jeans, som satt perfekt, för hela 9 dollar. Julia hade mindre tur och fick böter på 60 dollar för att hon skulle kunna få lösa ut sin bil.
Kvällsmaten fick Masala stå för, min absoluta indiska restaurang. Sjukt bra mat, och så fint sällskap av mina fina tjejer.

Nu är det en vecka kvar till Halloween, pepp på det. Fetfest i Santa barbara med 60000 andra studenter som säkert är lika peppade som mig.

I veckan ska vi ha halloweenfest för kidsen också, då alex ska vara stormtrooper och jag vara snövit.
Nere i downtown hade de tydligen börjat en vecka för tidigt.



Hey Sverige, jag vet att jag är långt bort på andra sidan jorden och i en annan tidszon, men det skulle vara kul om ni sa hej ibland.

Shooting star

Dags för lite vardagsuppdatering här känner jag.
Alex har slocknat i soffan efter att han blev hämtad från preeschool. Stackars hjärtat.
Idag har jag städat mitt rum, det har nog aldrig varit såhär rent någonsin. Lotta kom hit på vår lediga tid. Vi fick då för oss att göra kokosbollar och titta på film. Gud vilken bra idée tyckte vi.
Allt gick bra tills vi smakade kokosbollarna, dom smakade apa rent ut sagt. Vi försökte ändå äta lite av dem, men failade rätt hårt. Samtidigt tittade vi på en film frnå 1983, som failade rätt hårt det med haha.
Helgen kommer bestå av lyx, massage, pedikyr och indisk  mat.
Sedan är det måndag igen, vilket betyder att det är Lottas och Julias sista vecka här. Jag kommer gråta blod när de åker och det kommer bli sjukt tomt utan dem.
Att det blir måndag betyder även att jag har 10 veckor kvar som au pair. WOHO!
Sedan blir det hemfärd för hela slanten. Måste tacka min lilla farmor och farfar som sponsrade mig med en resväska så jag kan få hem alla nyinköpta ting.

Later, ha en fin helg Sverige.




Världens finaste prinsessa Alexander

Our hearts sing less then we wanted

Nu ligger jag i min säng och lyssnar på julmusik,medans regnet öser ner utanför. Är detta verkligen calif?
Igår natt fick jag, och säkert resten av folket i Carlsbad en skräckupplevelse! Åska och blixt precis över våra huvuden! Jag har aldrig i hela mitt liv hört så höga smällar och varit så rädd för åksan. Låg där och svettades av skräck med kudden över huvedet. Idag är jag lite halvseg, wonder why?
Ikväll yoga med Lottis.

later


Concerts in my heart

John Mayer kan nästan slänga sig i väggen. Så förbannat bra var Bruno Mars, Onerepublic och Maroon 5!
Här kommer en bildkavalkad;




Söndagen spenderades på ett tråkigt au pair möte, och i en tattoostudio. De blev så fina så på Lotta. Efter det for vi till malet, och efter det blev det film på kvällen.


Love

Hej..
Hej, vem är du?

Jag är rätt glad att jag tog reda på det.
Jag älskar dig, 20 månader.


How

Sånt här gott får man äta om man har ont i magen, då blir man lite gladare.
Alex sitter här brevid med sin pizza och sjunger Papparazzi, oehört vackert.
Det var dagens uppdatering.




För övrigt Onerepublic, Bruno Mars OCH Maroon 5 i helgen, såååååååååååååå himla bra!

The Social Network

Efter många om och men och endel hot så fick Lotta med mig på facebook filmen. Helt ärligt måste jag säga att den var riktigt bra och intressant.
Idag har jag varit på gymmet och tränat. När jag sedan skulle in i duschen stod den lilla tanten där som hjälpte mig upp när jag trillat i trappan. Hon lät mig gå före henne, hjälpte mig att stänga draperiet och sa något i stil med; here you go honey. Antagligen är hon väldigt snäll eller så tror hon att jag är efterbliven.
Efter gymmet svängde jag förbi Target och strövade runt där någon timme och hittade lite fynd.
Det är väl vad jag kan berätta om denna dag än så länge.

Ikväll blir det college kursen och Julia vid min sida.
Nu ska jag iväg till poolen och ligga och steka där några h.




Jag är sugen på att åka tillbaks till Chicago

If I ain't got you

Så helgen gick förbi fort som vanligt.
Fredagen gick vi på bio, Life as we know it. Jättebra film, jag skrattade högt flera gångner.
Julia hängde med hem till mig, och fick rädda mig när strömmen gick här i huset. Fast mycket tröst fick jag inte av henne när larmet sen gick där i mörkret, då var jag rätt rädd haha.
Lördagen kom och var toppen, tack tjejer! Universal är skitkul och NU äntligen på mitt tredje besök har jag gjort Universalrundturen runt olika studios och setups där de spelat in filmer som;
The grinch, Back to the future, Bruce  almighty, Hajen, Apollo 13, Psyko, King Kong och Desperate Houswives.
Här kommer den vanliga bildbomben.

Efter vi kommit hem till Carlsbad kom jennifer och hämtade mig och vi tog en efterrätt på Papagayo.






Puss på er fina tjejer.
Söndagen spenderades på Moonlight beach med lite shopping i en Second hand butik och käk på Soup plantation.
Lite jobb på kvällen som förgylldes av min kära Lotta, Mamma mia och saker som är bra för själ och hjärta.

Later

Who do you believe in?

Just nu känner jag mig rätt uppriven. För en timme sedan var det skottlossning på Kelly Elementary School här i Carlsbad. Två barn skjutna och förda till sjukhus, en via helikopter och den andra med ambulans. Skolan är nedstängd för polisens bombgrupp hittade ett konstigt föremål. En man tagen till häktet och en annan på vift. Jag blir så rädd av sådant här, så jävla rädd rent ut sagt. Det hjälper ju inte att det stod en jättekonstig man utanför mitt hus igår, och sedan en timme senare stod han i buskarna på trailsen när jag kom hem med Alex. Jag plockade upp Alex och sprang för mitt liv typ. Att skjuta på barn, jävla psykfall. Det hade lika gärnat kunnat vara Tessis skola, hemska tanke.
Jag hoppas av hela mitt hjärta att de skjutna barnen klarar sig och att mannen, eller männen, blir tagna och får sitt jävla straff!

No Curtain Call

Denna veckan alltså.
Först klämmde jag min fot i kylskåpet, sedan trillade jag med Alex och slog knäet gult och blått. Efter det bröt jag handleden( kändes det som iaf ) och låg och kved på golvet ett tag. Alex försökte vara snäll och hämta is och pussa på den, men det gjorde det bara värre.
Höjdpunkten måste ändå varit idag, när jag var på gymet. Av någon töntig anledning började jag nästan lipa till en reklam, jag är blödig, I KNOW! Så jag tänkte för mig själv; här kan jag ju inte stå och mesa mig bland alla biffar. Så jag begav mig ner för trapporna, men med huvudet först. Hej hopp och där låg jag. Nån liten snäll tant hjälpte mig upp, då kändes allt mycket bättre.
Påväg hem från alex skola, en bit från mitt hus, gissa vad som händer då?
Jo min älskade volvo ger upp och bestämmer sig för att lägga av mitt i vägen. Där står jag och är allmänt förvirrad. Tack snälla vägarbetare som knuffade in bilen till sidan, och räddade mig och min lilla pojk.
Efter räddningen ville fortfarande inte bilen starta, så vi började vår långa vandring hem.

Tack för idag, slut för idag.
Min skolan idag gick för övrigt bra, hittade mig en ny vän som heter Hero. Precis som han i Heroes.

I helgen hittar ni mig här.



Jag har sjuk tobbelängtan, älskling.

Ja må hon leva..




Puss på Ullebulle som fyller 18 år! Skål säger vi också!

Mamma Mia

Vilken underbar lördag.
Dagen började med att Julia och jag vaknade av alex hummande, fast jag där på natten blivit väckt av en gallskrikande Julia som trodde hon blev kvävd av små apor.
Glada och pigga åkte vi ner till San diego, och tog oss till The W, där Lotta hade fått en natt av sina värdföräldrar i födelsedagspresent. Sjukt fint hotell, och vi blev uppgraderade till högsta våningen.
Evelina anlände runt 4, då korkade vi upp champangen och tryckte i oss tårta. Efter det begav vi oss ut i san diego, men vandringen blev för lång. Så vi tog till en cykeltaxi ( vilket jag velat göra sedan jag kom hit )
Vi gick till en Karaokebar, där vi drack oss glada och åt oss mätta. Sjöng ABBA, Spice girls och Green day. Begav oss tillbaks till The W och dansade i sanden på hotellets fakestrand och bar under öppen himmel! Sjukt kul kväll, med en lite incident med lottas lilla tå.






Liten bildbomb från vart vi bodde, ni hittar oss på högsta våningen.

Tack mina fina tjejer för helgen!

Halloween-time

Såhär såg det ut när jag kom hem idag, plus lite bilder från andra hus här på gatan.





RSS 2.0