Champange Supernova

En snabb uppdatering om förra helgen, innan denna helg är över också haha.
Fredag: Fest i PB, sweet
Lördag: Spåtant, Oceanside, soupplantation, smådricka vid stranden, stöp som en oxe i sängen.
Söndag: OC, New port, Laguna beack, sååååååååååååååååå jävla kul!! Enjoy



the Bait shop



det omtalade caféet


Baby sister



Nu är du hela 15 år och jag tillåter dig att tjuvröka, skolka och vara allmänt olydig.. Eller? Nej!
Grattis smulan.
Puss

Babylonsjukan

Gårkvällen var riktigt lyckad. Trevligt folk och en skön fest. Nattmat för det flesta. Festen var i PB, så det blev lite beerpong, cupflip elr vad det heter och andra lekar. Awesome. Lite värre var det väll när vi körde hem, då höll vi på att bli påkörda. Jag såg verkligen mitt liv flasha förbi mina ögon. En vit bil brevid oss kommer plötsligt flygande mot oss, jag hinner precis väja. Hade inte varit kul med en sådan smäll, speciellt i så höga hastigheter. Den andra bilen hade antaligen kört in ena sidan av räcket och skickats mot andra sidan vägen, eller punktering. Fy, låg vaken fram till 5 i adrenalinchock. Så lite sliten är jag idag. Plus att vi har idétorka, vad ska man göra en dag som denna?


Keep me in your heart

Nu börjar helgen, ska bli skönt! Veckan har gått supersnabbt som vanligt och fredagen också, fast den brukar vara rätt seg. Idag var jag och A på en påfågel ranch här ovanför min gata, haha farliga fåglar. Vi hade sällskap av Lotta och hennes två barn. Alex och Locki fann varandra direkt.
Snart kommer Jennifer, så ska vi göra oss iordning för att dra på fest? Ska bli spännande och se hur kvällen slutar!
OC på söndag, kanske stranden på lördag och sånt där bra!

Jag har världens finaste pojkvän.







I turn my camera on

Torsdagar är nog min favorit dag i veckan, känns som min helg börjar redan då. Väcker barnen och kör dem till skolorna, sen är jag ledig fram tills någon runt 2. Där efter är det direkt till svenskaskolan, och sedan sitta ute i solen där och mysa med Julia, Jennifer har börjat dyka upp där nu också. Idag va Julias hostdad där, hahah så sjukt skön. Ännu gladare blev jag när han inflikade "I can't believe how brilliant your english is". Det gjorde min dag, tack! Kvällen blev rätt lugn, blev lite frozen yoghurt med Jennifer runt 9, sen tog vi en promenad.

04 elr 05



There you are

Idag känner jag mig som Bert Karlsson, tjock och flintis. Fint. Lite kan man väll glädja sig över att jag är en brun version av Bert Karlsson. Iförd en lila mjukisdress också, fina grejer det. Hörde nyss att Haparande hade varmast väder i Europa igår. Helt sjukt.
Sushi blev det till lunch, eftersom jag inte får det ikväll.
Folk runt omkring här har inte de bästa dagarna just nu, jag tänker på er. Imorgon är en ny dag.





Dagens Alterego

Airplanes

Helgen flög förbi, tomt på skype utan Tobben bara. På fredagen var vi på bio. Letters from Juliette, så himla bra film. Jag älskade den, och blev supersugen på europa, speciellt Rom.
Lördagen spenderades i PB, eller först på IKEA med choklad och annat godis. Sedan vidare till stranden, men vädret var inte på vår sida. Så vi strosade runt i affärer och hade det underbart mysigt.
Sedan blev det söndag, och jag,Lara,Lotta,Jennifer och Evelina stack till Six flags. Det var så jävla roligt. Alla karuseller var hur sjukt läskiga och nervkittlande. Jag trodde jag skulle kräkas efter varje åktur haha. Hela familjen var modiga och åkte allt. Middag åt vi på Soupplantation. Det var sjukt gott och vi så vi föll in i matkoma som höll sig hela vägen till Carlsbad. Fina helg, fina tjejer.



Outfiten som var tänkt, men sen kom vi fram och det var 27 grader C och stekande sol..









Look Right

Ännu en vecka har susat förbi. Dagarna här går så sjukt fort. Helgena också tyvärr haha. Dagens har spenderats i parken med A, och Jennifer och Kayla. K slocknade på två sek och A hittade tolvtusen kompisar på några sek där med, så han underhöll sig själv. Sol, 25 grader och inte ett moln så långt ögat kan nå. Himla fint.
Ikväll ska vi på bio, letters from Juliette, har längtat efter den en evighet nu. ( Tobbe, det är den filmen vi ville se!! ) Mat innan på appelbees också, lovely.
Stranden på lördag, lite jobb på kvällen. Och sedan kommer söndagen, denna efterlängtade söndagen. Six flags står på schemat, nu mina vänner blir det jävlar i mig fart.
Avslutar detta inlägg med ett par fina ord från A:
Tatta, my heart calling for you. I love you this much.
Hahah vem behöver Tobbe när jag har en sån här kille här?
Honey jag skojar, det vet du!


Sikta mot stjärnorna



Förresten, den här killen festade vi med på riktigt förra helgen. Så jävla skön! Dock hade han ändrats lite nu. Nu ska jag äta sushi med la familia. Later.

San Fran

Så nu kommer lite info om helgen. Det hela började med kalas hos jennifer, och jag vill tillägga att salladen var underbar ( bara för jag hackade allt ). Likaså kokosbollarna. Runt 23 tiden begav vi oss ut på vägen, och vår roadtrip satte igång på allvar. 12 h i bilen och sen va vi framme. Vanligtvis brukar det ta 6 h upp, men vi åkte längst kusten. Så nu har vi bilat längst hela kaliforniens kust. Väl framme började turistandet i racerfart. Golden Gate Bridge, pier 39, Sausalito, Gayområdet,Chinatown, Hippieområdet och den brantaste backen i SF.
Efter for vi till ett target, där julia panikshoppade en sån fin klänning. Vissa låg och sov i bilen medan resten av oss sminkade och bytte om på targets toaletter. Städerskan lär ha tyckt vi var skeva, men hon sa : You aaaaaaall look beautiful. Sen drog vi vidare till Oakland och förfestade på ett collage och sedan begav vi oss till en husfest. Den kan förklaras i ett par ord, galen, polisanfall, beerpong, lite precis som en american pie film.
Dagen efter, omänsligt tidigt klockan 9 begav vi oss hemåt. Vi tog en avstickare till Santa Barbara, så himla vackert. Sf var också otroligt vackert och världens skönaste stad. Lite väl kallt för min smak bara haha.
Här kommer lite bilder.

Kärlek.











HEEEEELLLLOOOOOOOOO GOOOOUUUURRGGGGUUUUEEEESSSSSSS.
Förresten kan jag väll lägga till att vi sov ca 6 h på 2,5 dygn. Snacka om att jag va sleten på måndagen.

Crazy Weekend

Helgen var så underbart rolig så det knappt går att förklara. Men det får jag väll göra i något annat inlägg. I detta vill jag bara säga Grattis till min mamma som fyller år. Puss på dig


What's for dinner?

Jo kräftskjärt. Efter dagens solning och timme med skyp med en icke insmörj rygg. Tiden går fort när man har roligt. Speciellt när jag har en Jennifer i min säng.
Sov gott alla lovebirds.




I miss everything about you

Andra inlägget idag, måste ju ta igen lite känner jag.
A och jag hade mys idag, duktiga killen. Vi gjorde kockosbollar, tadaaaaaa!


Happy Cinco de Mayo

Happy cico de mayo!
What?
Your mexican right?
Hm no?

Yes, rubriken talar för sig själv. För två år sen va jag i Miami och stekte med min lilla familj.Ikväll får jag se vad som sker, men igår inledde vi cino de mayo med mat på On the border. Skit gott, älskar Taco Tuesdays. Fint sällskap av Frida, Julia och Evelina. Vädret är underbart här nu, igår var det hela 30 grader. Försökte sola nån timme, men höll på att smälta bort haha. San Fran i helgen, och min syster konfimerar sig. Känns tråkigt att missa det, men men sånt är livet. Nu iväg mot andra äventyr.

Over n Out





Pink N Fruity

Valborg här, fungerade inte att firas som i Sverige. Så jag, jennifer Julia Lotta och Frida begav oss ut och åt. Appelbees, så himla gott. Dock stank jag vitlök efteråt något så fruktansvärt.
Lördagen var underbar, började med solning i Jennifers pool och vi begav oss sedan och plockade upp Lotta och Julia, för att möta upp Evelina i Old town. Marartias, nacochips och sol. Fin fint!!
Efter åkte vi vidare till Panda express, försedde oss med mat och sedan for vi till Coronado och mötte upp pojkarna och Frida med sin lilla bebis. Satt och åt där på stranden och kollade skylinen. Nu au pair möte, får väll se hur det går...

Over n Out










RSS 2.0