I miss my friends




The whole world stops for a while

Två hela timmar tog det med en leksagsugn att baka 3 kakor, vilken bra au pair jag är!
Och goda var de inte heller, men mina hostkidz åt dem med glädje, socker som socker right?



Denna måndag är jag en sjukt glad katta, och dagen kunde inte avslutats bättre. Paket från familjen, vykort från farmor och farfar och mitt calif körkort kom från arnolad schwarzenegger. Vet inte om jag blev så glad för det sistnämnda, men det är väll alltid kul att få post från The terminator.


And when you smile





Balboa park med fina vänner och sedan mont soledad och en hysterisk söndag med inslag av nakenhet, brownies i ismaskinen och icke fungerade bilnycklar.

Just the way you are



Måste säga att jag har gjort en total omvändning idag, hela jag är superglad och jag kan inte tacka nån annan än mina fina vänner här.
Sjukt bra dag, jag har skrattat extremt mycket och bara njutit av dagen, som spenderades i Laras pool och efter åkte vi in till PB och käkade på Joe's Crab Shack. Himla håll igång med dansande servitriser och 40åringar som gav lapdanses till en skräckslagen ( russian ) kille. Avslutade dagen med froozen yoghurt och nu ska jag prata med världens bästa pojkvän på skype.

MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY, 201 dagar gjorda i USA.

Hello Sunshine



Min fina vän "Robyn"





Sangria & sjukt god efterrätt



Imorgon väntar Laras pool på mig med öppna armar, Lara också hoppas jag!

Sweet dreams

Honey





- Men älskling, varför köpte du en väska med guldkedja?
- VADÅ? ÄR DEN FUL ELLER?
- Nej, men då kan jag inte bära din väska längre...


Puss

Miss you Love you

Maroon 5 är bokat, 16 oktober smäller det. Ska bli sjukt kul.
Förövrigt trevlig onsdag med mexicanmat på Notre, som tom jag tyckte om med Sara Jenni och Lotta!





Snygg bild på Ludacris från hultsfred 09, skön spelning faktiskt. Roligt att han nöts sönder här på radion.

Sunrise



I curse the day nailpolish was invented. OTUR! åååh
Jag saknar tobbe, massor.

I told you baby





Inte alla som har sin egen make-up artist.
Mina fränkar har ökat rätt rejält, nu har jag till och med en på läppen, suck.

Fancy World

Här kommer ett av mina vanliga helg inlägg.
Fredag; Lotta och jag hängde på stranden med ett par öl, nice!

Lördag; Begav mig ner till Lara, 106 f grader är inte att leka med! Det blev att ligga i poolen hela jäkla dagen, med undantag av grillning. Underbart häng.
Skaran med au pairer fick en utökning, nämligen Julias pojkvän. Jag blir så kär när jag ser hur glada de var för att han var här, ÅH!!



Söndagen; Det blev Sea world, au pair möte, frozwen yoggi och La jollas fina sälar och sjölejon. Sjukt bra dag, och jag kan väl erkänna att jag är lite bränd för tillfället, meeeeeeeen det går över tills imorgon!
Hänget för dagen Jen, Lotta, Sara och i La Jolla mötte vi upp Julia och hennes love.







17






Love

En plats i solen






Nu ni som sitter i sverige och har 28 grader varmt och är töntiga, såhär kommer resten av mitt år se ut. Njut av era små dagar av sol och glädje.
För dem som inte förstår så har jag lite hemlängtan.
Fin dag, riktigt fin dag!

Chicago, I'm in love

Hemma efter en underbart sjukt bra semester! Svårt att toppa detta!

Lördag; Lotta och jag begav oss till flygplatsen nån gång sådär halv 4 på morgonen, och helt plötsligt vaknar vi i Chicago. Chris och Bill hämtade oss på flygplatsen, vi for hem till dem för lite lunch och gjorde oss iordning för kvällen bravader. Middag på en jazzrestaurang och sedan Musikalen Billy Elliotte, helt sjukt bra!
Vädret höll på att ta kol på oss, stekande sol och 40 grader nästan!
Chicago är en helt underbar stad, jag är helt förälskad i den.
Bill och Chris bor utanför Chicago, i en stad som heter Downers Grove. Jättemysig och hemtrevlig, och vet ni vad! De gör mina favoritkakor där, nämligen pepperidge farm kaaaaaaaaaaaaaaaaaakor!



Söndag; börjar tidigt, vi far in. Bussturer runt alla chicagos områden, guidning, middag nere på floden, spöregn i 1minut, Båttur ut på sjön med utsikt över skylinen under fyrverkerierna på 4th of July, medans AMEEEERICA AMEEEEERICA vrålas fram i högtalarna, riktigt mäktigt!Vi var även uppe i Hancock building och tog drinkar och tittade på den vackra utsikten. Byggnaden är den 3e högsta i världen, mäktigt för en höjdrädd skit som mig!
Under dagen hann vi även med Millenium park!







Måndag; Lotta och jag tog tåget in till stan själva. Shoppade som galningar på the magnificant mile. Ett litet snesteg från oss var att vi inte hann köpa våra biljetter till Blue Man group, men men det kommer fler gånger. Ärligt talat hade vi nog varit rätt slutkörda då. Istället kom bill och chris och hämtade oss och så for vi och åt pizza, Chicago style! Pizzan var ungefär som en paj. Avslutade kvällen med häng på verandan.

Tisdag; Vi sov ut rejält, åt frukost med sjukt goda bagels och creemchees! Efter åkte vi till Bills jobb och hälsade och visade upp oss lite haha. Efter det blev det lunch, korvar Chicago style! De säger att man inte upplevt chicago utan deras hotdogs och pizza. Efter det vinkade vi av Bill som skulle till Sverige, Oskarshamn. Han påpekade att det var rätt sjukt att han skulle till oskarshman och jag till SD. Efter det åkte vi med chris till kakfabriken och sedan köpte vi massa kakor. Jag har hört att min blir snygg och smart och smal av kakor...!Så klaga inte haha.
Och sedan avslutade vi med lite glass. Sedan började den lite panikartade hemresan.
När vi går på vårat ena plan, som skulle mellanlanda i salt lake city, informerar de oss att chicago O'hare ska stänga på grund av vädret. Det blir en jäkla fart på folket, och vi kommer tillslut iväg bara en och en halv timme sent.... Och vi hade bara en timme tills vårat nästa flyg skulle gå från salt lake till SD. Panik panik, som stillades med endel vin. Iaf så kom vi fram, rusar ur planet med vår fina strategi, och det visar sig att ja, det planet var också sent, THANK THE LORD!
Nu sitter jag här i SD igen och är så himla nöjd. Tyvärr känner jag inte att detta blogginlägg gör rättvisa till resan, så ja, sjukt jävla bra var det!
Åk till chicago, de har allt, årstider,gröna träd, parker, big city life, shopping, musik musik musik!

Saknar mina fina hemma






StopAndStare

Riktigt bra var OneRepublic, sjukt skön röst hade han.
Efter konserten gled vi runt på Fairen och åt lite allt möjligt äckligt och onyttigt!
Nu ska Lotta och jag försöka sova, iaf ett par h innan vi ska upp i ottan och bege oss mot chicago.
Musikal, 4th of july och massa kul inplanerat! Radarparet från Carlsbad är redo!!






RSS 2.0