Happy B-day Week

Halva min släkt fyller år denna vecka känns det som.
Lilla kusinen, kusin, kusin och mormor.
Grattis och kramar till alla.



Lite halsont och lycklig.

Imorgon kommer Tobbe, min älskade kille. Ska bli så himla kul.
Och lagom tills han åker kommer Jennifer, som fick au pair plats här hos en annan halvsvensk familj 10 min från där jag bor. AWESOME!! Helt sjukt, vilken slump egentligen. Vi har prata om att tänk om vi båda hamnar i CA och hud va kul vi skulle ha ihop. Ett år i USA ihop. Och nu bor vi tom i samma stad snart. Sinnessjukt.
Tobbe och jag har lite allt möjlig inplanerat, Hollywood, San diego, PB, Universal studios, Santa Monica, Hockeymatch, Sea world och mys på stranden och shopping.
Veckan har gått lite upp och ner. Stackars A har slagit upp hela överläppen och lite annan otur också. Plus att han är sjuk på det.
I måndags hängde jag och Ida, gullig tjej.
Tisdagen blev mys med te och pepparkakor hos Lotta, hon jobbade.
Ikväll blir det nog häng hos Lotta igen, Evelina hänger nog på också.
Men från och med imorgon går jag under jorden i 16 dagar, bara så alla vet.


Brown Sugar

Lördagen inleddes med att Julia kom till mig och sen plockade vi upp Lotta, och for ner till PB. Där mötte vi upp Lára och Hanna, sen begav vi oss mot Floatopia. Gud va mycket folk och gud va fulla människor. Efter några försök kom vi ut i vattnet och körde igång haha. Vi hade det rätt bra faktiskt, som Julia säger. Det som va mindre trevligt var väll vattnet som mest såg ut som gyttja och bottnen som var helt upprörd. Man kände sig lagom fräsch efter, med gyttja under fötterna och sand i håret. När det blev kallt och eländigt drog vi tillbaks till vårt Motell och gjorde oss i ordning och fortsatte festandet. Hittade faktiskt ett trevligt gäng när vi gick hemåt, han hade en cherrybananared car, vad det nu är för färg. Sen slog vi ihop oss med piloterna och gjorde PB's gator farliga. Mellan varven så var vi inne hos några amerikanare som hade fest brevid, och jag kan väll säga med handen på hjärtat att en av dem som var där, var den mest dryga människa jag träffat i hela mitt liv. Jag är fortfarande arg haha.
Idag var vi helt sjukt trötta och sega, så vi käkade frukost på IHOP. Förbannat gott, helt underbart. Sen for vi hem, för vädret var tråkigt. Så vi begav oss mot Carlsbad downtown här och shoppade lite, eller jag köpte bara schampo och balsam, BROWN SUGAR MMMMMMMM, från bath and bodyworks. I love that store! Gud va gott håret luktar nu. Annat är det med mina fossingar, de är fortfarande kolsvarta. Poor tattoo.
Ikväll ska Lotta och jag hyra film, sweet.
Jag hejar på dig Jenni.

Over n Out



Folkmassa, tänk er alla dessa ute i en vik.



Le Crew



Kärt barn har många namn, Motta,Charlotte,Lotta.

Floatopia

Ännu en vecka som gått så himla fort. Kändes som om det var lördag igår! Nu är det lite tomt i huset, alla gäster har åkt plus att min hostmom håller till i Dallas till fredag kväll. Träningsverken håller i sig, så jag stapplar mest fram haha. Idag va en rätt underbar dag, mysig frulle med Lotta, sen shoppade vi lite. Skype hem till nära och kära,Tobben kommer om bara 1 v! Sen svenskaskolan, Jennifer jag jobbar på det här!!! A gjorde världens vurpa och va jätteledesn, stackars killen. Efter hela spektalket käkade jag och Julia, aw mysiga Julia, jag gillar henne!!
Hon får alltid de röda bänkarna att se så inbjudande ut.
Snart fyller min lilla mormor år, den 24 / 3 minsann och på tisdag opereras min lilla farfar. Hoppas allt går bra.
Imorgon blir det umgänge med Julia, Frida och Evelina. Kollade lite sent om Ida ville hänga på, vi får se. Sen lördag, SPRING BREAK!


Summer

Vad hände egentligen? Över natten kom våren. Allt står i blomm och det blir bara grönare för varje dag. Fast våren här är ju faktiskt ganska varm. I dag låg tempen på 26 grader C. Inte helt fel!
Helgen var riktigt kul och jag har bara ett par blåmärken haha. Julia lyckades att få omkull de flesta. Min tatuering läker jättefint, lika så Lottas. Vi blev jättenöjda allihopa, bara Frida som inte blev helt. Men du ska se att det blir supersnyggt när svullnaden lagt sig!

Igår kväll käkade jag middag med en gammal Au pair som va här med sitt kompisgäng. De var verkligen jättetrevliga och fick mig verkligen att skratta. Då saknade jag mina små fiskar i Sverige lite extra mycket. De for vidare till LA idag och leva loppan, och så skulle de kanske ta en fika med Danny Saucedo.
När vi satt och pratade så kom vi in på svenska hollywoodfruarna, och gissa vem som känner Maria Montazami? Jo min hostmom haha!! Sen är det en mamma från svenskaskolan som tydligen ska va med också, kul haha.

Ikväll får vi se vad som händer, om vi ska träffa Evelina, Lotta och jag. Eller om det blir Remember Me. Eller både och? Vem vet vem vet.

Over n Out


Dekadansken

Nu har min kärlek för helgen lugnat sig lite. Veckan har gått jättefort och superlångsamt. Lite upp och ner sådär. Men helgen är så underbart fint planerad.
Fredag kväll mötte jag upp Ida, en ny svennebanan här, som va jättegullig! Vi åt oss proppmätta på Carls Jr som jag fallit för. Sen shoppade vi lite också, så inatt sover jag inte själv, utan Bob Marley hänger med.
Lördag ska Lotta och jag bege oss till IKEA, hon behöver nämligen hårtbröd och kaviar ( folk från Norrland kan faktiskt inte säga knäckebröd ) En svensk tjej, Evelina, hänger också med.
Sen ska vi möta upp Frida, Julia, Lára och åka rullskridkor. Kanske lite kinamat slinker ner också.
Sen är det faktiskt, denna omtalade söndag, då blir det tatuering för oss fyra. Kan väll tillägga att tatuerarna slogs om att få gadda oss. Efter det hörde jag rykten om en utomhus bio nere i El Cajon.
Här jag bor kommer förresten omvandlas till ett vandrarhem på söndag. Sen i onsdags har det varit en extra familj här på besök, och nu på den omtalade söndagen anländer en gammal au pair hit med hennes tre killkompisar. Så 13 pers under samma tak blir nog spännande.
Nästa helg förresten, då är det SPRING BREAK här! Det ser jag också fram emot!

Over n Out

Förresten hjärta, jag gjorde samma misstag som i Puerto Rico. Fantan var inte godare ikväll än då.

HELG HELG HELG HELG HELG





Helg helg helg
Nästa helg Floatopia
Helg helg helg


14

Mysig tisdag, fina tjejer på Star bucks.
Till helgen blir det rullskridskor och annat kul. Fint väder lovas också, that makes me happy.
FB är lurigt.
Emma är inne på msn och skype, klockan är över 3 på natten i sverige och det gör mig orolig haha.
Imorgon är svenskaskolan, då ska jag försöka fixa lite åt Jennifer, hoppas hoppas hoppas.
Nu funderar jag på var Charlotte är, vi ska nämligen åka och träna.
Min syster hänger i Frankrike lite sådär, tänker på henne lite sådär.
Nu ringde Mlotta, så nu blir det Yoga

Over n Out

 


Where my heart is

Vilken fin söndag jag hade. LCC mötet va i 10 min, och helt bortkastat med tid. Men som tur va, va Frida och Julia där. Så efter begav vi oss till StarBucks och satt där några timmar. Fina tjejer!
Sen blev det dags för bio, Alice i underlandet. Så vi åkte till Mira Mesa och mötte upp Làra och så käkade vi. Efter blev det lite kaos innan vi kom in på biografen. Vi väntade på Oskar och Eidris och sen var bion helt slutsålt men efter ett par om och men så tog vi oss in. Så vi satt på första raden och fick nackspärr. Men nu är den sedd iallafall.

Idag hade jag playdate med Lottas bebisar och min lilla och det gick bra faktiskt. Söta Lotta.

Nu Scooby Doo, sen slutar jag. Yeah

Over n Out


Smulan



17

Puss

Förresten imorgon ska bli spännande, vi är taggade!!

Party Night

Vilken kväll, shit va rolig. Jag och Lotta skulle jobba som servitörer på Olivias 40års kalas. Jag trodde det skulle va stelt och formellt, men icke!! Alla drack som aldrig förr och folk dansade. Hur rolig kväll som helst, Lotta och jag var inte dåliga heller. Nu mår jag som jag förtjänar. Lotta mår väll ännu mer som hon förtjänar för hon skulle upp vid 7 och jobba. Men det verkligen en pangkväll, med köttbullar, kokosnötsräkor, världens chokladkaka och skumpa.

Over n Out




MEX



Söta Ellen blev mitt umgänge för kvällen, uppskattat!!!

Det brinner i Paris



Suck, mina fina solglasögon överlevde inte helgen.
Ikväll ska Ellen och jag ut och käka, verkligen behövligt. Jättelänge sen jag såg henne.

Over n Out

Amor

Imorgon, Sovmorgon. Så behövligt.



Saknade kompisar

22

Over n Out

Hollywood

Det blev söndag morgon, och jag vaknade piggast av alla och låg bara och väntade på att resten skulle börja leva igen. Utstaplandes i solen begav vi oss mot Denny's och åt frukost och vidare till LA. När vi åkte uppåt mot hollywoodskylten mötte vi 6 brandbilar och 5 polisbilar och 2 helikoptrar susade i luften. Vad har hänt tänkte vi?
Det visade sig att några hade klättarat ut till skylten( vilket är olagligt ) och ramlat och brutit benet HAHA.
Därefter for vi vidare till alla dessa vackra stjärnor på marken och åt lite där med. Sen blev det solnedgång i Santa Monicas hamn, fy va fint det var. Underbar helg, nu är jag trött och slut i huvudet. Ikväll ska jag ligga i soffan och bara kolla på IDOL!!

ShineDown- Second Chance

La Crew

Katta,Lotta,Jannikie,Lára,Julia,Frida

Santa Monica hamn


El Cajon

Där bor thugs,drugdealers och blivande piloter. Stackars modiga pojkar.
Spännande område. Där festade vi i lördags, efter en nära dödenupplevelse i fredags med all mat. Gud va mätt jag var. Lördagen började med att Lotta skulle klippa sig, tydligen var stället mer poppis hos bögpar än hos ungdomar. Lite snett här och där, men Lotta va söt! Sen begav vi oss mot El Cajon för att möta upp Frida och Julia för Sushi, efter många om och men och långsam trafik på motorvägen kom vi fram. Godare Sushi får man leta efter. Sen for vi vidare till killarna där jag träffada Lára och Jannike, trevliga tjejer. Kvällen blev rätt annorlunda, men får man igenom att 5 tjejer ser ut som en bil så är man rätt skillad.
Dagen efter blev det LA. Men det är en helt annan historia.





RSS 2.0