One more love

Jag blir så glad när jag får saker på posten, lycka!



Heting på posten från min heting Julia





Fin adventspresent i paket från familjen Kinnby i skåneland <3

Angels on the moon

Thanskgiving i torsdags var väldigt bra och mysigt.
Olivia får mig alltid att känna mig välkommen och det uppskattar jag verkligen jättemycket. Enligt dem, är de min andra familj här i San diego. Det stämmer ju faktiskt rätt bra.
Middagen var jättegod och kalkonen också. Tur att jag åt TG middag i tisdags också med min familj här, annars hade jag nog inte överlevt hiken haha.
Efter middagen fick alla vid matbordet ( rajs släkt vad där så vi var väl runt 18 pers ) säga vad de var tacksamma för. Det var riktigt mysigt och jag fick lite hemlängtan faktiskt. De pratade om hur tacksamma de var att hela familjen kunde samlas såhär till en högtid. Kommer bli lite jobbigt att fira en till jul utan min familj, och en till födelsedag. Fast denna julen har jag ju min syrra här så det ska bli skitkul. Hon och jag lär väl inte fira svensk jul, för då är vi i Laguna beach, men amerikans ska vi fira med min familj här den 25;e dec.
För prick ett år sedan, första advent, så var Tobbe och jag i Puerto Rico. Känns lurigt att jag firade första advent ute i öknen iår i ett tält med Fanny och två kineser.

Vad jag tänkte komma till är vad jag är tacksam för;
Hela det här året, det har varit otroligt underbart och lyckat.
Allt jag fått uppleva.
Alla mina fina nya vänner här.
Mina nya extra familjer.
Min fina familj hemma i sverige.
Att alla jag älskar mår bra och är lyckliga.
Min underbara pojkvän som har hållt ihop med mig nästan ett helt år, fast jag varit på andra sidan jorden.
Mina söta kompisar i sverige, som jag saknar himla mycket.
Och att jag tillslut också mår bra och är lycklig. Mer kan jag inte begära.

Later



JNTP.. så stavas fruktansvärt

Helgkursen var fruktansvärd.
Tänk er en hike mitt i öknen, med ca 30 kg extra på ryggen i ryggsäcken, varmt som satan på dagen och du går uppför ett berg, i sand! Första dagen gick vi 6 miles= ungefär 10 km.
Det låter inte superjobbigt, men det var kämpigt.
Vi kom fram till vårt camp, vilket var mitt ute i ingenstans. Det blev snabbt kallt och tempen låg på minusgrader. Höll på att förfrysa min små fötter, som var fulla med blåsor, men natten blev till dag.
Lördagen hikade vi 9 miles = ca 15 km, kvällen var kaller än den innan och det regnade och stormade. Vårt tält höll sig knappt kvar med oss i. Fötterna gjorde ännu ondare och allt var lite halvfuktigt och frosten låg på marken. Kul..
Söndagen, vilken underbar söndag, hikde vi 5 miles = 8 km, vilket vi gjorde på 1 och en halv timme. Alla ville väl hem så fort som möjligt haha. Sista dagen så var hiken på rätt platt mark, så den gick som på en dans.
Nu ska jag inte bara gnälla, vi hade roligt i omgångar. Vi fick lite nya kompisar och det var rätt fint i parken.
Detta var första gången jag gjorde något sånt här, och ABSOLUT sista gången. Nu ska jag försöka kurera mig.



2 norska tjejer, anna och kerstin, och New york tjej.



Sliten men glad Fanny



Kom och hjälp mig. Tack och hej!

Happy thanksgiving

Rätt mysigt att vara ledig. Jag tar igen mig lite efter mina äckliga förkylningar och hoppas jag överlever campinghelgen. Spännande spännande.
Imorgon är det thanksgiving, det firar jag hos Fanny med hennes familj. Det blir andra thanksgiving för mig denna veckan. Vi firade tidigare här hemma hos mig i tisdags. God mat, sådant gillar jag.

Over n Out



Gravity

Helgen har sprungit förbi som vanligt.
Fredagen var jag och Fanny på den nya Harry Potter-filmen. Lite halvsorlig och mörk film, men jag har ju sett alla andra filmer så jag vill se resten.
Lördagen bestod av spöregn och shopping i Fashionvalley. Jävla idot jävel som hade lämnat en fet buckla på min bil, antagligen någon som sparkat in i dörren bara för att jävlas. Min värdpappa ska kolla om den går att banka ut imorgon, annars blir det att polisanmäla allt. Sedan åkte jag och Fanny hem till mig, jennifer skulle jobba, och hänge med min familj här och käkade middag.
Söndagen tränade jag på gymet, latin heat hehe. Efter det åkte vi till malet och hade det trevligt. Blev ett par skor och lite Pat and Oscar. Sedan Wii spelande med min familj hemma.
Nu har jag en vecka ledigt, tummen upp för det!

Later



Jag saknar min älskling.

Man must dance

Idag har jag skypat med både Lotta och Julia. Usch det känns så konstigt utan dem.
Lotta lever loppan och spelar poker i ett snöigt iskallt kiruna och Julia simmar runt bland små fiskar på Hawaii.
Till nästa helg ska jag ut och Hika i Joshua National Tree park och då kommer jag bli klar med skolan, äntligen!
Lite surt att jag inte kunde hänga på och åka skidor med min familj i Mammoth.




Jag saknar er

Trey Songz and Usher OMG World Tour

Sjukt bra spelning! Hatten av. Usher är inte riktigt min musiksmak så jag visste inte vad jag skulle förvänta mig, men det var över alla mina förväntningar. Dansare, explosioner, raketer, rök, lasershower och bra låtar.
Här kommer lite bilder, fast med rätt dåligt kvalitet.

Later




OMG

hehe Usher och Trey songz står på schemat ikväll!
Ses där, OMG säger jag bara.


Grattis älskling

Jättestor puss på din födelsedag, jag önskar jag kunde varit hemma och firat den med dig.
Jag älskar dig och saknar dig, snart ses vi.


Fars dag

Puss på pappa, hoppas du kom hem säkert från Amsterdam sedan och blev glad för mitt kort, som jag faktiskt köpte redan i maj haha!


Due Date

Söndagen bestod av Au pair möte, antagligen mitt sista. Skönt att avsluta med ett bra.
På kvällen blev det middag på Norte och sedan Bio. Due date stod på schemat, och vi sitter inne i salongen och väntar och väntar och väntar... helt plötsligt börjar någon actionfilm, och då inser vi att JA vi är ju i feeeeel salong. Så vi springer till rätt men har missat typ en halvtimme av filmen då haha. Vilket fail, men bra söndag tjejer!


Disneyland

Efter en lugn och mysig kväll hemma hos Fanny, blev det tidig uppstigning. Disneyland stod på schemat, vi skulle fira Tessie som fyllde 8 år! Vi åkte dit och ja, vi var 14 timmar på disneyland. Sjukt kul och mysig dag med massa karuseller, autografer från karaktärerna, julparad i 80 farenheit = 26 grader C, fyrverkerier och snö på kvällen.
Här kommer lite bilder från dagen;





Legoland




Här höll jag och barnen till på torsdagen, kul dag! Åkte krauseller, käkade pizza och glass och lekte runt. Juldekorationerna är uppe överallt och jag är superglad!

Puss

MF!!!!!!!

Glöm allt jag sa, FANSKAP! Helgkursen var inställd, och när jag skulle signa upp mig på en annan så strulade mitt lösenord!
Ser ut som jag ska på gå hike, i Joshua National tree park sista helgen i November istället. Hoppas att inget ska strula imorgon, för då är jag rätt rostad!

Och jag kan se ung och bortskämd nu, skönt! Ett litet ljus här i livet, tack gode gud att man inte är som de är.


Huntington beach

Vardagsuppdatering;
I helgen ska jag iväg och ta mina sista credits, lycka till på mig. Joshua national tree park ska jag klättra runt i.
Och ikväll ska jag på preemeeting, undra om jag ens hittar dit?!
Och på tal om något helt annat, så är jag så sjukt sugen på creem cheese chips från OLW. SKICKA NÅGON? snälla rara söta.
Mardrömmarna kommer och går, fast de har hållit sig rätt lugna den senaste tiden. Hoppas det håller sig så.

Endel tv-shower från sverige som ligger på nätet är blockade här, ex idol. Nu har en serie på ettan börjat, Ung och bortskämd. HERREGUD säger jag bara, det var tur att jag bara hittade ett på youtube klipp på dem. Kräksreflexerna var inte dåliga! 


Sunny Sunday



Här höll jag till idag, vad gjorde ni i -11,2 grader sverige? heh
Nu är det andra gången jag blev välsingad denna vecka, alltså vad ÄR det här?
En tjej satt i bastun på gymmet när jag kom in, och hon grät. Jag tänkte för mig själv att hon kanske ramlat och slagit sig, så jag frågade om allt var okej. Det hade hon inte, hennes pojkvän hade gjort slut. Så där blev jag sittande i 10 min och hörde på hennes livshistoria. Sen reste hon sig upp, sa thanks och god bless you.
Ännu en helg i sunny san diego har passerat.

Later

Tessies B-day party

Jag, Jennifer, Pia och Kiren höll i tessies pyjamas party.
Lyckat kalas med spa här hemma, pedikyr, ansiktsmask och dekoration av deras örngott, pizza och cookiecake!





Cannonball

Vilken sjukt bra fredag jag hade.
Alex och jag var hela dagen i San Diegos Botanic Garden, hur kul som helst och mysigt. Efter det käkade vi lunch på panera and bread, sedan slutade jag.
Vid sex drog jag och min lilla familj till tessies skola för att titta på utomhusbio! Det var superkul, satt där i min filt med pizza och kollade på How To Train A Dragon. Bra film faktiskt.
Efter vi kommit hem gjorde jag mig iordning och åkte och mötte upp Jennifer i Enciniats, käkade efterrätt och drack kaffe och tittade på folk.
Idag har Tessie kalas och jag och jennifer ska jobba på det, ska bli kul. Nu ska jag ut och springa lite.

Later




Have yourself a merry little x-mas

Ja så precis känner jag. Nu är jag lycklig, det är jul överallt här. Julpyntet är uppe i affärer och starbucks har världens finaste juldekorationer på sina muggar. Jag var helt enkelt tvungen att köpa mig en vit mocka kaffe.
Kändes lite konstigt att kliva ut från Vons med min jättevarma kaffe i handen och halvt om halvt slås omkull av solen och 30 graders värme, i november.
Så istället för att ta min morgonpromenad la jag mig i sängen och lyssnade på julmusik och läste ut min bok och drack mitt fina kaffe.
Igår blev jag välsignad av en sydafrikanks tant när jag promenerade runt alexs fotbollsplan. God bless you my child. Hoppas hon inte la till någon voodo på slutet som jag inte hörde.
Roliga människor finns det iaf i detta landet, och en heldel knäppskallar också.
Nu har jag sagt farväl till Lotta och Julia, usch va sorgligt! Lotta lämnar hamburgar-landet ikväll, men julia den röven ska på en månads semester runt omkring och till Hawaii.

Tack för titten, nu ska jag snart ut och sola. Ha det fint i Sverige och här med för den delen.
Nu är det 43 dagar tills min syster kommer hit, jag längtar.




Små smulors halloween-time

Vi hade en sjukt lyckad halloweenfest för kidsen också, här är lite bilder. Och lite bilder från i söndags då jag och min familj gick trick or treat.





söndag;




Halloween

Santa barbara var rätt sjukt så vi tar det i bilder istället.




RSS 2.0