Friday

Det blev fredag och jag och Ellen åkte och åt Sushi.
Vilken sweetheart hon är!
Katsu har faktiskt den godaste sushin jag någonsin ätit!
På söndag blir det Valspaning, ser fram emot det.




Lugn dag

Idag var en lugn dag, jag och A myste mest hemma och har pratat lite med Tobben, iih!
Sen var det svenskaskola, där mötte jag en jättetrevlig tjej. Julia från Motala, så henne lär jag väll träffa varje torsdag. Hon bor borta i Romona, uppe i bergen.
Ikväll var det planerat att åka till Del Mar och dricka kaffe på starbucks,men min mage blev cp och jag fick jätteont. Så nu ska jag sova.
Ska ringa Ellen imorgon och försöka få med henne på något äventyr.

Over n Out




Hummingbirds

Yepp, jag är inte i Sverige längre. I vår trädgård finns det ett kolibribo, så de surrar runt i trädgården.
Små ödlor springer på väggarna.
När jag var ute och gick igår mötte jag först ett hög med påfåglar som gick över vägen. ( Huset ligger granne med en ranch, någon kändis bodde tydligen där på 50talet ) Inte nog med det, när jag var ute och gick mötte jag en präriervarg. Vad tror ni jag gjorde? Jag sprang för mitt liv!!! Fick reda på sen att man inte ska göra det..Man ska göra sig stor och försöka skrämmas. Fail!

Jättestort grattis till ida, som fyller 20 år! Hoppas du får en toppendag!!


Helgen

I fredag var jag på bio med massa folk här ifrån och i Del Mar. Vi såg To save a life, jättesorlig film. Men det var en trevlig kväll, och jag var hur trött som helst!
Lördagen började med amerikanska pannkakor till frukost, sen kom Ellen, Karin, Simon och hämtade mig och vi åkte till Carlsbads Outlet. Där köpte jag gympaskor,t-shirt och ray ban solglasögon. Sen for vi vidare till Del mar och mötte upp de andra au pairerna. Efter det for vi till Down town San diego, gick i hamnen och hade mysigt. Vi åt på Panda Express också, nice, kinamat, I like!
När klockan blev 19.30 åkte vi till en rullskridskobana och åkte runt där, kan väll erkänna att jag ramlade ett par gånger hehe. När vi var klara åkte vi vidare till The Living Room som är en bar/café och hägde runt och umgicks där. Riktigt trevligt, fast jag var trött och bara ville sova haha.



I'm sorry,I'm from sweden hehe





We made new friends, Speciellt karin haha


Extra

Jo kan väll berätta att jag var en sväng i Laguna beach för någon dag sen, så det så. Antecknar!! hehe

Min lilla väderblogg

Läget har stabiliserat sig, idag tittade solen fram ett par timmar, skönt faktiskt. Men nu har det börjat regna igen här på kvällen. Det ska sluta på söndag enligt prognosen.
Idag har jag kört barnen fram och tillbaks till skolan 3 gånger= 6 gånger då jag måste knöla in A i bilen. Men det funkade fint.
Trodde det skulle bli en lugn fredag, men ack så fel. Ellen frågade om jag ville med på bio, och jag är ju inte svårflörtad. Så ikväll ska vi till Del mar, som ligger någon mil här ifrån. Tjejerna från Carlsbad( som jag fortfarande inte träffat) ska hämta mig och köra mig, alicia, renatha och kanske en svensk katarina. Spännande.
Pratade med renatha i telefon och hon verkade jättetrevlig, så hoppas det blir kul. Skönt att veta att jag inte kommer bli ensam här i ett helt år.
Sitter och väntar på homedelivered pizza, beställer på nätet och får steg för steg se när man beställer, när den förbered, när den stoppas in i ungen, när den är klar, och när den åker mot huset. Coolt
Fortsättning följer..

Undrar när jag ska prata med min lilla pappa, han är ju aldrig hemma!


HM

Jag tar tillbaka det där med rain, igår var det fint väder...Idag regnade som om himlen öppnat sig, helt sjukt. Detta körde jag i.......i mörker.....plus att jag är ovan......underbart! Men allt gick bra, alla lever osv.
Idag fick Pia sitt amerikanska medborgarskap, cermonin tog 3 h. Vädligt patriotiskt med kör och weil och rörelser till nationalsången, patrull med flaggor och massa. Men det var en upplevelse. Får tacka någon som kom på ipod som höll Alex och Tessi lugna hela tiden.


Rain

Vilket väder det är här, antar att jag tog med mig regnet från Sverige. Idag har jag kört själv för första gången, både till Tess skola och Alex Preeschool. Sen på eftermiddagen var det mest mys med Alex och Tess gjorde sina läxor. Imorgon ska vi hänga med Pia när hon får sitt amerikanska medborgarskap, ska bli spännande att se hur det går till.
I helgen ska jag och Ellen shoppa, skönt att ha lite planer.

Fast jag ska inte klaga på vädret, här är iaf 15 grader, inget i jämförelse med NY eller Sv.


Disneyland

Så blev det söndag och jag, Simon från Dk, Manny ( som från mamuten i Ice age ) från Ty och Ellen stack till disneyland. Here are some pics.











ja juste, det började regna och slutade inte...

Jag och bloggar..här är bilderna





Gatan jag bor på

 



Jag blir så glad, för nån timme sen ringde en tjej från området och ville fika med mig, plus hennes vänner (10 st ) Och sen bjöd hon med mig till Disneyland imorgon IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH ( alla femtioelva vokaler )


Carlsbad Pics

Jag tog en liten promenad och fotade lite i området, riktigt mysigt och poolen var nice. Påväg hem gick jag lite fel, så min lilla promenad på 600 meter tog en timme.

Pics



Ja ni ser ju vilken kändis detta är!



Ground Zero



Det är inte alla som dansat på Broadway, men det har jag.



Från färjan



skolan vi bodde




What/A/Day

Idag var det NY City som stod på schemat. En lååååååååååååååååååååång dag, fast riktigt kul. Ska lägga upp alla bilder senare från alla ställen vi var vid. Vi hade en kul guide som visade massa gator där olika filmer spelats in.
Spindelmannen och Mary Jane pussas i regnet
Ghost Där patric swayze sköts och var han och hans tjej bodde.
Hotellet där macaulay culkin spelade in ensam hemma två och parken där han och tanten matade duvorna osv.
Besökte även ground zero, rockefeller center, empire state building och shoppade lite. Så nu har jag en I Heart NY t-shirt i min ägo, klänning från forever21, och ett krokodiiiiiiilllllllarmband från Century21.
Nu måste jag nog sova så jag orkar dagen imorgon, då bär det av till San Diego.
Häääär är den skitsöta bilden på miriam och mig.
GOD NATT.


LAN

Okej nu sitter jag här och lanar och har lite mer tid! Kan berätta lite mer i detalj. Vår lärare( vi är uppdelade efter vilka stater vi ska till) heter Nancy, ca 60+, lyfter skrot och padlar kajak och är världens sötaste. Hon lär oss om "draculanysningar" och hur man tvättar händerna.
Skolan är snygg på utsidan,insidan..hm...har sett bättre, men jag överlever. Imorgon är det NY City som gäller. Då blir det rundtur och shopping och andra trevligheter.

Nu ikväll har vi varit på säkerhetsmöte med en polis, skönare får man leta efter!!! Men det var rätt bra, man får ju tydligen inte lifta här i USA och massa annat. Kan va bra att veta.

Miriam och jag har en jättejättejätte söt bild på oss, meeen nu funkar inte så den dyker nog upp snart.

Over n Out

 


Live/From/NY

Nu har jag varit på skolan ett par dagar och allt går bra! Maten är god och skolan helt okej. Något jag nojar lite över är väll toaletter och duschar, fick tvinga mig själv att duscha igår...BLÄ!
Hänger med ett par sköna svenska tjejer, emelie och miriam. Även en yasmin.
Snart ska mina lektioner fortsätta och imorgon väntar shopping och rundtur i NY city. Rundturen bjöd faktiskt min hostfamily på,plus lite presenter. Vad gulliga :D
Saknar min Tobbe, vänner och Familjen! IIIIH
Over n out

Last/Goodbye

Om 12 h åker jag, bort från Sverige, bort från Tobbe, bort från mina vänner, bort från min familj. Mest bort från MAAAAAMAAAAA ( hon tvingar mig skriva det )  Spännande men ändå så himla läskigt. Får väl se hur allt går. Om det nu går i huvudtaget, men det gör det, det måste det göra. Men jag är taggad.

Här kommer iaf en fin bild från en wild night in Miami på mina söta föräldrar.
Mamma säger: We love it here in California...


SHIT!

Jaha igår ringer CC och frågar om jag fått mitt visum, det hade jag inte... Så de ringde ambasaden för att få tag på trackingkoden, då visar det sig att det inte ens har blivit skickat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WTF????????????????
Panik och skit, jag får det idag (fredag) med bud i eftermiddag. Säger de i alla fall.
Nu har jag blivit sjuk igen, sjukhuset nästa. Kan nog vara rätt säker på att det var för man fick stå utomhus så jävla länge i tisdags. Jag är bitter, I KNOW!
Fan vad allt ska strula för mig.
Ledsen.



US AM

Då har jag varit uppe i Stockholm och skaffat visum, eller tja, jag har inte fått det ännu... plus att jag fick stå i kylan (-13 grader C) i en timme och 45 min..
Hoppas som fan att mitt visum kommer imorgon, CC ringde iaf idag och skulle försöka hjälpa mig så allt löser sig.
Nu har jag sagt hejdå till mina kära vänner, känns konstigt att inte träffa dem på väldigt länge.
Skaffade skype idag också hih, det är nice.
Over n Out


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0